Voi stiti ce mai face parlamentarul vostru? Astazi – deputatul liberal Cristi Romanescu. “Propunere legislativă pentru completarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011”
Last Updated on 09/08/2018 by Iulian Gavriluta

pnl RomanescuContinuam sirul prezentarii activitatii parlamentare a alesilor din Buzau. Astazi, despre deputatul liberal Cristi Romanescu. Potrivit Camerei Deputatilor, parlamentarul buzoian se afla printre initiatorul Propunere legislativă pentru completarea Legii educaţiei naţionale nr.1/2011. Iata pe scurt ce propune parlamentarul buzoian: “Articol unic. - După alineatul (7) al articolului 258 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2001, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 18 din 10 ianuarie 2011, actualizată până la data de 14 ianuarie 2017, se introduce un nou alineat, alin. (71), cu următorul cuprins:(7')

 

În cazul prevăzut la alin. (7), în funcţiile rămase vacante sau care se vacantează între perioadele de concurs nu pot fi numite persoane care, până la organizarea concursului, au ocupat funcţii de director sau de director adjunct în unitatea de învăţământ respective şi care nu au participat la concurs ori s-au prezentat la concurs dar nu au fost admise.

E.S.