UPDATE 1, 2, 3 – FOTO – Chiosc “spart” de hoti, miercuri dimineata – in Dorobanti (Buzau)
Last Updated on 08/08/2018 by Iulian Gavriluta

chiosc spart Buzau 2018  News Buzau 8Miercuri dimineata(08.08.2018), o vanzatoare de la un chiosc din cartierul buzoian Dorobanti, a observat ca respectivul chiosc prezenta urme de intrare prin efractie. Imediat a anuntat politia prin numarul de urgenta "112". La aceasta ora se fac cercetari pentru a depista modul cum s-a patruns in chiosc si ce lispeste din interiorul acestuia.

Din primele date se pare ca hotii au spart usa de la intrare cu o ranga sau un obiect contondent ascutit. Buzoienii care au mici afaceri in zona spun ca au incercat si la alte magazine - Frizerie si alte chioscuri, dar nu au reusit sa intre. Acum patroana respectivei locatii evalueaza pagubele. Politistii care ancheteaza cazul spun ca deocamdata nu se cunosc amanunte legate de acest eveniment, doar ca, la prima vedere pare a fi doar o "tentativa" si nu o spargere propriu-zisa.

UPDATE 3 - Alta "spargere" depistata aproximativ in aceeasi zona - la alt magazin! REVENIM

UPDATE 2: Anchetatorii spun totusi ca s-a patruns in incinta in jurul orei 03:30 (?!) - autorii ar fi 2 copii care au furat cartele telefonice, maruntisul din casa si alte obiecte marunte

UPDATE 1: Cu toate ca politistii spun ca a fost doar o "tentativa", patroana sosita la fata locului a precizat reporterului News Buzau ca lipseste ceva "maruntis" din casa d emarcat. alte bunuri ami valoroase (laptop, etc) nu sunt "miscate din loc".

REVENIM CU AMANUNTE dupa desfasurarea anchetei!

Mihai Stanciu - corespondent News Buzau

{vsig}chiosc-spart-dorobanti{/vsig}

{vsig}alt-chiosc-spart{/vsig}