Opt noi subofiteri de la ISU Buzau s-au prezentat la locul lor de munca
Last Updated on 06/08/2018 by Iulian Gavriluta

ISUAstăzi, 06 august a.c., absolvenții promoției 2018 ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, repartizați în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Neron Lupașcu” al județului Buzău s-au prezentat la noul loc de muncă.

         Astfel, după un an de pregătire, opt noi subofițeri vor întări rândurile salvatorilor buzoieni.

         Eforturile depuse și performanțele obținute în şcoală vor fi apreciate de colegii de serviciu pe timpul misiunilor ce vor urma, având ca scop final reducerea efectelor negative produse de situațiile de urgență asupra persoanelor, animalelor, bunurilor și mediului.

II.        I.S.U. Buzău începe recrutarea candidaţilor pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, sesiunea de admitere ianuarie 2019.

                 La concursul de admitere sunt disponibile 300 de locuri, cu durata studiilor de un an, cererile de înscriere putând fi depuse până la data de 23.11.2018.

       Recrutarea candidaților de pe raza județului Buzău se va realiza, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău din municipiul Buzău, str. Bistriţei nr. 51, în fiecare zi de luni - vineri între orele 09:00-15:00, prin intermediul structurii de resurse umane, unde vor fi depuse documentele necesare pentru constituirea dosarelor de recrutare.