SUNT SCOLILE buzoiene pregatite pentru inceperea noului an scolar? Citeste aici ce s-a impus URGENT de catre ISJ Buzau
Last Updated on 03/08/2018 by Iulian Gavriluta

Scoli elevi BuzauÎn vederea începerii noului an scolar toate unităţile de învăţământ vor demara procedurile privind:

asigurarea condiţiilor. pentru obţinerea autorizaţiilor sanitare de funcţionare a unităţilor de învăţământ cu personalitate juridică precum si a structurilor scolare arondate- acolo unde este cazuL asigurarea apei potabile si a grupurilor sanitare corespunzătoare.

 

Se va menţiona nr. autorizaţie sanitare de funcţionare sau motivele neautorizării

  • asigurarea condiţiilor-„ pentru obţinerea autorizatiilor de securitate la incendiu-acolo unde este cazul si se va menţiona nr. autorizaţie de securitate la incendiu sau motivele neautorizării:
  • asigurarea unităţilor de învăţământ cu combustibil necesar acoperii întregii perioade de iarnă precum si stadiul aprovizionării
  • asigurarea verificării funcţionării în bune condiţii a instalaţiilor de încălzire centrale termice sau sobe;
  • finalizarea lucrărilor de igienizare reparaţii curente reparaţii capitale sau investitii a tuturor spaţiilor de învăţământ;
  • verificarea stării tehnice/ revizia tehnică a mijloacelor de transport şcolar în localităţile unde sunt repartizate microbuze şcolare:

Vă rugăm să luaţi măsurile corespunzătoare pentru începerea în bune condiţii a anului scolar 2018-2019. Stadiul realizării acestor lucrări va fi comunicat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău până luni 13.08.2018 ora 10.00.

Sursa - isjbz.ro

A.M.