FOTO – UPDATE – Comunicat IJJ Buzau. MOMENT FESTIV LA IJJ BUZAU! Noi epoleti pe umerii jandarmilor buzoieni

IJJ Buzau avansariJandarmii buzoieni au motive de bucurie. Miercuri, 1 august, la sediul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Buzau are loc ceremonia de avansare în grad la termen, pentru cadrele aparţinând institutiei buzoiene.

22 de jandarmi sunt avansaţi la gradul următor (5 ofiteri şi 17 subofiţeri), în conformitate cu prevederile Legii 80/1995 – Statutul cadrelor militare. Prin ordin al Ministrului MAI -pentru ofiteri si al Inspectorului Sef al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzau -pentru subofiteri, Locotenent colonel Virgil CUERU, a inmanat noile grade tuturor militarilor avansaţi si le-a urat acestora sa poarte cu mandrie si demnitate insemnele militare primite astazi.

Felicitari tuturor!

I.G.

UPDATEAvansări la termen la Jandarmeria Buzău! Ziua de 1 august reprezintă pentru cadrele militare o zi de împlinire şi de bucurie în acelaşi timp, deoarece, alături de Ziua Armei şi de celelalte sărbători din cursul anului, este ziua în care,după îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi parcurgerea stagiului în grad, jandarmii sunt avansaţi îngradul următor. Jandarmeria Buzău este în sărbătoare prin faptul că au fost avansaţi în gradul militar următor,la termen un număr de 22 de jandarmi din care 5 ofiţeri şi 17 subofiţeri, care în cursul acestui an au împlinit stagiul minim în grad şi au îndeplinit celelalte condiţii prevăzute de regulamentele militare.În continuarea activităţilor organizate la sediul instituţiei, au depus jurământul i au primit și insigna Inspectoratului atât cei 8 absolvenţi ai Şcolilor de Subofiţeri Drăgăşani şi Fălticeni, care au ales la repartizare să îşi desfăşoare activitatea în cadrul unităţii noastre, cât şi cei doi jandarmi care au   promovat   concursurile   organizate   pentru   încadrare  directă   pe   funcţii   de   ofiţer   specialist Tehnologia   Informaţiei   şi subofiţer   administrativ   financiar. În   următoarea   perioadă,   ei vor   fi cuprinşi într- un program de tutelă, pe timpul căruia vor cunoaşte misiunile şi activităţile specifice pe care le vor desfăşura. Tinerii ofiţeri şi subofiţeri au primit, la început de drum, urări de succes încarieră din partea comenzii instituţiei şi a colegilor.

IJJ Buzau Avansari august 2018

IJJ Buzau