VIDEO – TV NEWS Buzau – INTERVIURI ALTFEL Cu Insp. Sc. Gen. Florina STOIAN si Av. Adrian TUDORANCEA – Despre implicarea politicului in educatia buzoiana

Conducerea ISJ Av TudoranceaIn ultima perioada invatamantul buzoian a fost bulversat de schimbarile conducerii ISJ Buzau. Povestea a depasit granitele judetului, conflictul deschis fiind intre reperezentantii de la varful Ministerului Educatiei si conducerea ISJ demisa in urma evaluarilor si a calificativelor primite.

 

Conflictul s-a mutat in instanta iar judecatorii au decis ca dreptatea este de partea celor trei inspectori scolari demisi ilegal. Care sunt de fapt interesele si intentiile si care este implicarea politica in tot acest scandal? Au raspuns intrebarilor realizatorului Emisiunii INTERVIURI ALTFEL - Iulian Gavriluta doamna Inspector Scolar General Prof. Florina STOIAN si domnul avocat Adrian TUDORANCEA, Decanul Baroului Buzau, cel care a reprezentat in instanta conducerea ISJ Buzau. Urmariti emisiunea si veti afla cat de mult si cat de incorect politicul isi face simtit prezenta in insitutiile buzoine.

Multumim!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=ArElikbn1Fc