LIVE – UPDATE AMPLA CAMPANIE DE INFORMARE SI VACCINARE. Conferinta de presa la sediul DSP Buzau. Care este stadiul vaccinarilor in zonele vulnerabile din judet? (FOTO-VIDEO)

Conferinta DSP BuzauIn ultimele saptamani Buzaul a devenit unul dintre judetele cu cel mai mare numar de cazuri diagnosticate cu RUJEOLA. Cum una dintre masurile de baza impotriva dezvoltarii virusilor este imunizarea dar si pastrarea unor conditii de igiena obligatorii,

 

DSP Buzau, vine in intampinarea intrebarilor ce sunt in mintea buzoienilor si ofera detalii ample intr-o conferinta de presa sustinuta de specialisti pentru a explica care este situatia campaniilor de vaccinare in zonele vulnerabile din judetul Buzau.

E.S.

UPDATE - Potrivit reprezentantilor DSP Buzau, saptamana viitoare va fi demarata o ampla campanie de informare si vaccinare pentru zonele vulnerabile, acestea fiind situate in Simileasca, Ciuta, Ramnicelu, Calvini. Procentele de vaccinare sunt foarte scazute din aceasta cauza vor fi instituite echipe mobile in fiecare zona. Este a 5 a astfel de campanie referire facandu-se la circa 500 de copii.