FOTO – Monument de prostie si ignoranta la Primaria Buzau. Donald Tom isi bate joc de eroi. Mausoleul din Cimitirul Eroilor reabilitat in bataie de joc – a inceput sa se darame ce s-a tencuit
Last Updated on 26/07/2018 by Iulian Gavriluta

mausoleu reabilitat prost BuzauNu au trecut de cateva luni de cand Donald Tom impreuna cu aplaudacii si presarii platiti regeste – laudau Calea Ero(r)ilor ca fiind ce a mai frumoasa intrare intr-un oras ("deschis" smecheriilor cu sortulet!) romanesc. Lasam la o parte asfaltul cu gropi, in care Dragnea si Donald calcau de zor in pas de parada, trecem peste copiii tinuti fortat in ploaie - de care nimeni acum nu isi mai aduce aminte, nu vorbim nici de erorile grave de istorie de la asa zisa "expozitie foto" - infatisand “sovieticii” cotropitori calare pe tancuri alaturi de Divizia tradatoare "T. Vladimirescu"

 

si nu mai spunem de cei peste 125 de arbusti plantati in stil neo-bolsevic care s-au uscat recent…ci vorbim de ceva mult mai grav: Mausoleul din Cimitirul Eroilor, reabilitat in bataie de joc, fara avize si studii de specialitate. Zilele acestea mai multi cititori (si nu-s “boscodei”, fraiere!) ne-au semnalat ca parti mari din tencuiala monumentului istoric, au inceput sa cada (nu mai spunem ca era sa cada bucatile de ciment direct in capul buzoienilor care “admirau” opera). E reabilitare de mantuiala? Este! Este bataie de joc pe bani publici? Da! Vor spune ceva toti aplaudacii si presarii manipiulati, de acest fapt? Nuuuuu! Asta e Donald Tom, asa face el ABSOLUT orice: cu interes, fara vize, cu spagi si de mantuiala! Halal tintestean! Halal aplaudaci! Hai, bagati mare postaci…justificati-va banii luati, fie si pe luna in curs! Asta face un turnator si colaborator cu Securitatea, care nu are niciun respect fata de eroi, haina militara si vede in armata doar un profit de imagine si unul material (cum a facut in anii 80 cu "purificatoarele de apa" si altele!

{vsig}reabilitare-Mausoleu-Buzau{/vsig}