LIVE – EXCLUSIV – CINE SUNT NOII MEMBRII ALDE BUZAU! Sunt anuntati la Conferinta de presa – ORA 16:00! FLORINA STOIAN – Inspector scolar general, Ionela Voicu – Inspector ISJ si altii (citeste AICI totul!)
Last Updated on 25/07/2018 by Iulian Gavriluta

ALDE Conferinta BZAstazi, la ora 16:00, membrii mai vechi si mai noi ai filialei ALDE Buzau sustin o conferinta de presa la sediul din Municipiul Buzau. La conferinta de presa sunt asteptati Viceprim-ministrul Gratiela Gavrilescu, Senatorul Dorin Badulescu, Deputatul Adrian Mocanu si altii. Surse din partid ne-au informat ca sunt prezentati si noii aderenti ce au venit de curand in randul ALDE Buzau. Surse bine informate ne-au spus ca printre cei noi veniti se afla Florina Stoian - Inspector Scolar General, Ionela Voicu - Inspector ISJ, Leonard Dimian, fost sef la Fisc Rm.Sarat, Vali Gheorghe si altii. 

 REVENIM CU AMANUNTE SI VIDEO DE LA CONFERINTA.

 I.G.

UPDATE - LIVE TEXT: Dupa introducerea facuta de deputatul Adrian Mocanu, a urmat cuvantul Florinei Stoian si a Viceprim-ministrului Gratiela Gavrilescu. S-a facut referire la inundatiile din judet si la ajutorul dat de membrii ALDE Buzau familiilor sinistrate. Deputatul Mocanu a vorbit si despre intarzierile la reabilitarea podului de la Maracineni. Senatorul Badulescu a multumit invitatiilor si A INFORMAT PE CEI PREZENTI DESPRE PROBLEMELE legate de punctul de pensie si de "claritatea si calitatea" interpretarii si aplicarii legilor facute de Parlament. Senatorul ALDE a mai anuntat si un eveniment important pentru presa: Cupa presei la pescuit"! De asemenea s-a facut o invitatie pentru presa la Parlament pentru a observa cum si ce fac alesii buzoieni si nu numai.

 

ALDE Conferinta BZ

 

ALDE BZ2