Bebe Ionescu sustine sus si tare ca NU a participat la nicio negociere cu Toma, NU a semnat nicio modificare a HCLM si ca se va adresa politiei pentru lamurirea problemei!
Last Updated on 25/07/2018 by Iulian Gavriluta

NU IonescuIn urma scandalului legat de “modificarile” aduse la un HCLM in care se fixau normele si probele fizice pentru evaluarea politistilor locali, consilierul local PNL – Constantin Ionescu neaga cu vehementa vreo intelegere cu Toma sau actul semnarii vreunei HCLM modificate: “Nu am participat la nici o discuție nici in partid si nici in afara lui, legat de o functie de viceprimar pentru mine sau pentru altcineva din PNL. Suntem la mai puțin de jumatate din timp pana la viitoarele alegeri, perioadă pana la care actuala conducere a Primariei Buzau are obligația sa-si onoreze promisiunile.

 

Atat eu cât și colegii mei din PNL din Consiliul Local avem obligația de a veni cu soluții concrete pentru dezvoltarea orașului nostru”, a precizat pentru NEWS BUZAU, Constantin Ionescu. Dincolo de aceste contre se pare ca pentru lamurirea problemei, cel in cauza, se va adresa organelor competente in controlul si verificarea celor prezentate oficial de Primarie – prin secretarul-Comisar de politie – Eduard Pistol.

I.G.