FOTO/VIDEO – INUNDATII CAMIN COPII. UPDATE COMUNICAT ISU BUZAU. INUNDATII IN IAZUL NESIMTIRII LUI TOMA! UPDATE – MISIUNE DE SALVARE PERSOANA SURPRINSA DE APE pe Soseaua de Centura. Apa face prapad in casele din municipiu si din judet

Inundatii caseLa aceasta ora echipaje mixte de lucru ale MAI lucreaza in mai multe localitati pentru evacuarea apei din gospodariile buzoienilor.

 Echipajele ISU sunt la aceasta ora pe Strada Rachitei si Aleea Florilor.

E.S.

I.G.

UPDATE 2  

Bilanț provizoriu: s-a intervenit pentru scoaterea apei din 13 curți, 2 locuințe și 11 beciuri și subsoluri în Buzău, 1 pasaj rutier (Centură, zona Dedeman) și 2 beciuri + 1 curte în Cernătești. 14 motopompe folosite. Forțe implicate: 35 pompieri. Echipaje de poliție în toate zonele unde acumulările de apă au perturbat traficul rutier. Caz deosebit: Centrul de primire minori regim urgență din Obor, apă în subsol, intervenție pompieri + jandarmi.

 

COMUNICAT ISU BUZAU - Având în vedere cantităţile importante de precipitaţii căzute, într-un interval scurt de timp, începând cu ora 15:45, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au intervenit în sprijinul populaţiei şi autorităţilor publice locale din municipiul Buzău, pentru evacuarea apei din gospodării aflate în mai multe zone ale orașului(str. Răchitei, Al. Florilor, str. Pasajului, str. Rahovei, str. Islazului, zona Pod Mărăcineni). Astfel în zonele afectate au fost dislocate 11 autospeciale și motopompe, care acționează pentru limitarea și înlăturarea efectelor negative ale situației create. În continuare, județul Buzău se află sub atenționare meteorologică COD GALBEN, evoluţia efectelor generate de aceste tipuri de risc fiind permanent monitorizată de Centrul Operaţional Judeţean din cadrul ISU Buzău.

UPDATE 1 - Pe Soseaua de centura in zona pod Maracineni o persoana a fost surprinsa in masina de ape. Echipajele ISU Buzau incearca la aceasta ora sa o evacueze.

camin1

 

camin2

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=lXBHgYtxqKk&feature=youtu.be