FOTO – POVESTE DE NUNTA IN UNIFORMA! Alexandru BACIU, jandarmul buzoian care a ales sa spuna un “DA” raspicat in fata ofiterului de stare civila, in tinuta de gala

Alexandru si CristinaCristina si Alexandru sunt doi tineri frumosi care au decis sa isi uneasca destinele. Pentru acest eveniment, cu o semnificatie speciala, Alexandru a ales uniforma de gala a jandarmeriei.

Postarea de pe Pagina de Facebook a Inspectoratului de Jandarmi al Judetului Buzau a starnit un val de simpatie din partea internautilor. "În urmă cu 100 de ani, militarii alternau "mica ţinută" (o uniformă mai puţin pretenţioasă, constituind o ţinută de zi) şi "marea ţinută" (uniforma de gală, destinată momentelor şi evenimentelor importante). Colegul nostru, Baciu Marius Alexandru, a reînnoit cu mândrie frumoasa tradiție a portului uniformei într- unul dintre cele mai frumoase momente din viața! Casă de piatră, Cristina si Alex!". Alexandru a scos din sifonier tinuta de gala si a spus un “DA!” răspicat în fața ofițerului de stare civilă. Doi tineri minunati pe care viata si timpul i-a adus intr-o poveste de dragoste frumoasa.

CASA DE PIATRA!

Sursa - Facebook - IJJ Buzau

REDACTIA

 

Foto nunta jandarm