VIDEO – TV News Buzau – “Interviuri altfel” Cu Iulian Gavriluta si Constantin Ionescu. Despre “Liberalismul buzoian” in administratia locala si nu numai
Last Updated on 18/07/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU Interviuri altfel Constantin Ionescu despre liberalismul buzoianRealizatorii emisiunii “Interviuri altfel” l-au  invitat, ieri 17 iulie a.c., in studioul TV News Buzau pe liberalul buzoian Constantin Ionescu, proaspat ales presedinte al PNL Buzau (Organizatia Municipala). Avand functia de consilier local, “Bebe” Ionescu a avut amabilitatea de a raspunde onorabil la “tirurile” de intrebari, nu mereu comode, ale moderatorului Iulian Gavriluta.

 

Au fost atinse subiecte sensibile precum presupusa “legatura cu PSD Buzau” si diferentele (la vot si “opozitie”) intre consilierii CJ si cei din CLM. De asemenea, in dialogul dintre oaspete si gazda a fost luata in discutie si o mai veche “rana politica” locala: relatia cu “fostii membri PDL” care, spun unele surse, se vad indepartati de la toate formele de conducere ale PNL Buzau. Nu au fost ocolite nici problemele din Administratia Publica Locala si s-a vorbit deschis despre proiectele invitatului liberal. Pentru ca la o emisiune anterioara a fost invitat un fost liberal ce a adus cateva acuze actualei conduceri a PNL Buzau, am considerat de bun simt sa echilibram balanta politica prin invitatia sefului liberalilor de la “Municipiu” – Constantin Ionescu, caruia ii multumim pentru amabilitatea de a da curs invitatiei la emisiune si eleganta raspunsurilor date. Va invitam asadar sa urmariti emisiunea!

Multumim!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=HC5bVmlvY24