S-AU AFISAT PUNCTAJELE Gradatiilor de Merit pentru invatamantul buzoian. Peste 200 de cadre didactice s-au intrecut pentru un spor salarial considerabil. Vezi aici cine sunt castigatorii
Last Updated on 18/07/2018 by Iulian Gavriluta

Profesori ISJ BuzauIn acest an la nivel de ISJ Buzau vor fi acordate un numar de peste 100 de gradatii In cursa pentru obtinerea unui spor financiar considerabil pentru o durata de mai multi ani s-au inscris 207 de cadre didactice.

 

Noutatea, la CRITERII, a acestei sesiuni de stabilire a gradatiilor de merit ce vor fi acordate incepand cu luna septembrie 2018 s-a referit la implicarea activa a oamenilor scolii in prevenirea si combaterea abandonului scolar. Asadar, s-a pus acelasi accent pe munca de combatere a abandonului scolar in randul elevilor, ca si in cazul obtinerii rezultatelor deosebite cu elevii la concursuri si olimpiade. Ca si in ceilalti ani, ISJ Buzau a evaluat activitatea candidatilor inscrisi pentru acordarea gradatiei de merit, inclusa in raportul de autoevaluare, sustinuta prin documente doveditoare. Perioada luata in calcul: 1 septembrie 2012-31 august 2017. Primul si principalul criteriu, cel ce se refera la activitatile complexe cu valoare instructiv-educativa, care ii poate aduce pana la 70 de puncte candidatului, aduce in acest an, ca noutate, accentul deosebit pus pe activitatea si rezultatele obtinute cu copiii din medii defavorizate.

Rezultatele pot fi consultate pe site-ul isjbz.ro

A.D.