VIDEO – TV NEWS BUZAU – “In slujba sportului”, cu Catalin Paduraru si Dan Costache, profesor de tenis. “Wimbledon, tărâm interzis românilor”

VIDEO YB NEWS BUZAU In slujba sportului cu Catalin Paduraru si Dan CostachePentru că aici spunem lucrurilor pe nume, clar și răspicat, profesorul de tenis de câmp Dan Costache a vorbit la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU despre surprinzătoarea eliminare suferită de Simona Halep în turneul de la Wimbledon.

 

Invitatul, șlefuitor de tinere talente si reputat antrenor personal în Buzău și București, a făcut o analiză a evoluțiilor de pe iarba londoneză a celor opt românce și a încercat să explice eșecul din primul tur al lui Marius Copil. Alături de Cătălin Păduraru, profesorul Dan Costache a făcut referire și la evoluțiile excelente ale Mihaelei Buzărnescu, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu alături de Irina Begu. Despre toate acestea, dar și despre altele, la fel de interesante, după cum v-am obișnuit, doar la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU în compania lui Dan Costache.

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=eUgyzoHLa1Y