LIVE – Buzoian cazut intr-o gura de canal, in stare de inconstienta, nebagat in seama de Dispeceratul 112 al ISU BUZAU (FOTO-VIDEO)

Barbat lovitIn urma cu cateva minute, pe telefonul redactiei au fost primit un apel din partea unui buzoian care afirma ca a cazut intr-un canal (gura de canal) in fata unei farmacii situate pe DN2 E85 si si-a pierdut cunostinta. Dupa mai multe minute in care a zacut inconstient, domnul P.C.

 

cand si-a revenit intr-o anumita masura, ajutat de angajatele de la farmacia din zona, a apelat la Serviciul 112 al ISU Buzau si a fost preluat telefonic de dispecerul de serviciu. Primul apel a avut loc la ora 15.06 si a fost directionat la 112 Bucuresti pentru ca apoi sa revina cu inca doua apeluri, la ora 15.23 si respectiv 15.26. In urma unor discutii si apostrofari acestuia i s-a spus ca este deja o Ambulanta plecata spre locul indicat pentru ca apoi sa i se spuna ca nu poate fi preluat de serviciul de urgenta pentru ca la acel moment nu exista nicio masina disponibila si sa-i fie acordat primul ajutor de angajatele de la farmacie. Mentionam ca barbatul a suferit mai multe leziuni.

UPDATE - Serviciul 112 a fost contactat la ora 20.06 de catre pacient si nu i s-au putut da lamuriri care este cauza concreta pentru care nu i s-a putut trimite o Ambulanta.

 

Barbat lovit 3

Barbat lovit 2