FOTO – PORTRET DE INVINGATOR! Sublocotenent Gabriela MOISE – “Jandarmerita” din Buzau SEFA DE PROMOTIE la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”
Last Updated on 15/07/2018 by Iulian Gavriluta

Gabriela MOISE SEF PROMOTIEPromoția 2018 ”Centenarul Marii Uniri” a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, se arată într-un comunicat emis, sâmbătă, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Cei mai mulți absolvenți sunt de la Facultatea de Poliție, cursuri de zi – 244, de la Facultatea de Științe Juridice și Administrative – 110 și de la Facultatea de Poliție de Frontieră – 60, care au primit gradul profesional de subinspector de poliție.

50 de tineri au absolvit Facultatea de Jandarmi, iar 33 au terminat Facultatea de Pompieri, primind gradul de sublocotenent. Alți 17 tineri au absolvit Facultatea de Arhivistică. În cadrul Facultății de Poliție, la forma de învățământ cu frecvență redusă, au fost pregătiți 36 de absolvenți pentru specialitățile poliție, jandarmi și poliție de frontieră. Șef de promoţie a fost desemnat Alin Mucea, absolvent al Facultății de Pompieri, cu media 10. Tânărul sublocotenent a îmbrățișat cariera de pompier, urmând exemplul tatălui și al fratelui său, se mai menţionează în comunicatul MAI. Printre proaspeții ofițeri ai Ministerului Afacerilor Interne este și sublocotenent Gabriela Moise, din Buzău, ea fiind desemnată astăzi șefa de promoție 2018 a Facultății de Jandarmi.Gabriela este absolventă a Colegiului Național “ Bogdan Petriceicu Hasdeu”, promoția 2014. Deși a parcurs toate stagiile de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, domnișoara sublocotenent a optat să își desfășoarea activitatea în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, în contextul în care, în următorii ani tânăra își va continua în capitală procesul de formare profesionala, prin studii postuniversitare și cursuri de specializare.Mândri de rezultatele ofițerului recrutat și format în Buzău, jandarmii buzoieni îi doresc succes atât în activitatea profesională, cât și în plan personal! Prezenta in studioul TV NEWS Buzau, in luna februarie a acestui an, Gabriela MOISE ne-a impartasit la acel moment din satisfactiile studentiei la Academia de Politie dar si din mandria cu care a ales sa faca aceasta cariera.Ministrul de interne Carmen Dan i-a felicitat pe proaspeții ofițeri de poliție, jandarmi și pompieri și le-a urat succes în carieră. “Misiunea pe care v-ați ales-o înseamnă să fii în permanență alături de oameni și de comunități. Cetățenii noștri trebuie protejați de amenințările clasice cum ar fi criminalitatea – în toate formele ei de manifestare, migrația ilegală, terorismul sau situațiile de urgență. În fața acestor provocări trebuie să rămâneți imparțiali și echidistanți, să respectați statutul profesional pentru că sunteți în slujba Legii!”, a spus ministrul afacerilor interne în timpul ceremoniei de absolvire a celor aproximativ 500 de tineri care au incheiat in data de 14 iulie, cursurile Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”. La ceremonie au participat familiile absolvenților, conducerea Academiei de Poliție și corpul profesoral, precum și reprezentanți ai structurilor din sistemul de ordine publică și siguranță națională.

FELICITARI SI SUCCES!

REDACTIA

Sef promotie jandarmi