VIDEO JENANT! SE INTAMPLA SI LA CASE MAI MARI! BEAT SAU BOLNAV? Președintele Comisiei Europene JUNCKER, filmat abia ținându-și echilibrul la summitul NATO. Juncker a avut nevoie de ajutor
Last Updated on 14/07/2018 by Iulian Gavriluta

juncker BEATBetia la nivel mare nu se intampla numai in targuri mici precum...Buzaul ci si la "Case mai mari"! Potrivit mai multor publicatii,  a fost filmat împleticindu-se și abia stând în picioare înaintea dineului organizat la reuniunea NATO de la Bruxelles, scrie Politico.

 

Juncker a avut nevoie de ajutorul prim-ministrului olandez și al președintelui ucrainean Petro Poroshenko. Președintele Comisiei Europene, în vârstă de 63 de ani, abia se ținea pe picioare la evenimentul organizat în Parc du Cinquantenaire din Bruxelles.

Premierul olandez Mark Rutte a declarat pentru VRT că „din câte știu eu, Juncker nu are probleme serioase de sănătate, dar a avut o problemă cu spatele, la un moment dat. În sensul că are atacuri de durere uneori”.

În iunie, Juncker a declarat parlamentului irlandez că suferă de sciatică și că din acest motiv are probleme în mers. La acea vreme, el s-a chinuit să urce scările pe podiumul parlamentului irlandez, apoi le-a spus celor prezenți că „nu este beat”, ci s-a ales cu o sciatică, o compresie asupra nervului sciatic, de la un accident rutier.

„Aș fi preferat să fiu beat”, a adăugat el, în legătură cu zvonurile apărute în urma imaginilor în care acesta este filmat încercând din răsputeri să își țină echilibrul.

SURSA:Dailymail, digi24

https://www.youtube.com/watch?v=u5ZmsM1R_Zg&feature=youtu.be