O mare victorie! Controversata Mega-Moschee nu se construieste!
Last Updated on 14/07/2018 by Iulian Gavriluta

mega moscheeMuftiatul Cultului Musulman returneaza statului terenul de 1.1 ha din Bdul Expozitiei! Respect si felicitari tuturor celor care au inteles si au luptat pentru ca Bucurestiul sa nu fie plasa unor interese antinationale, crestini si musulmani romani! Meritul acestei victorii le revine, in primul rand, curajosilor patrioti Calin Marincus (are contul de fb suspendat) si Catalin Ioan Berenghi!

O deosebita prietenie si respect o datoram turcilor si tatarilor dobrogeni care au dovedit loialitate Romaniei si au dezvaluit coruptia si intentiile ticaloase ale muftiului prin faptele care sfideaza Coranul si unitatea comunitatii: LaTurcu Bușteni AliIbraim, NerdinBari si multi alti buni musulmani!

Este de apreciat diplomatia guvernului Erdogan care a inteles ca acest proiect ar fi zdruncinat greu si inutil prietenia veche si stransa dintre Romania si Turcia.

Respect jurnalistilor constanteni care, la malul marii, au fost alaturi de mine si nu s-au aliniat linsajului mediatic al muftiului: Enache Tusa- LTV si Marius Florian - TomisNews.ro, in mod deosebit domnului Constantin Cumpana, rezistenta.ro.

In context nu trebuie uitati si iertati tradatorii penali care alimeteaza zilnic conflicte inter-etnice in tara, ne mutam acum privirile la actiunile iredentismului unguresc!

Mai exista totusi romani care tin ferm steagul si crucea Romaniei in deplina fraternitate si respect fata de credinta fratilor nostri musulmani dobrogeni!

Curaj, cu Dumnezeu inainte!

sursa:ACTIVENEWS