UPDATE – ULTIMA ORA – ACCIDENT GRAV pe Centura ocolitoare a Buzaului. Impact intre doua autovehicule, din primele date sunt doua victime

Accident gravIn urma cu cateva zeci de minute un grav accident a avut loc pe Centrura ocolitoarea a Municipiului Buzau. Este vorba de un impact intre doua autvehicule iar din primele date de la fata locului ar fi vorba de doua victime.

 

Unul dintre autovehicule a luat foc. La fata locului actioneza echipaje ale IPJ, ISU si Ambulanta SMURD. O autospeciala cu spuma a reusit stingerea incendiului.

E.S.

UPDATE:

Un conducator auto de 20 ani care circula cu un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului, pe directia Vernesti catre Pasarela Nehoiu, nu a pastrat distanta de siguranta fata de autoturismul care circula in fata sa si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului unul din autoturisme a luat foc. Din eveniment a rezultat ranirea soferului din cel de al doilea autoturism, de 33 ani, care a fost transportat la spital. Politistii au intocmit doaar penal si continua cercetarile.