Buzoieni, vreti sa deschideti o afacere din bani europeni? NIMIC MAI SIMPLU, astazi la Hotel Pietroasa aflati toate detaliile care va intereseaza

EuroK Consulting Management and Coordination are plăcerea de a vă invita joi, 12 iulie, ora 17:00, la Hotel Pietroasa (Str. Piaţa Daciei nr. 1, Buzău) la sesiunea de informare cu privire la proiectul „START-UP PLUS 2016 - Antreprenori de succes în Regiunea Sud-Est".

Obiectivul general al proiectului vizează acordarea unui sprijin financiar nerambursabil pentru dezvoltarea mediului antreprenorial din Regiunea Sud-Est, prin înfiinţarea a 44 de întreprinderi noi cu profil non-agricol în mediul urban, contribuind la creşterea gradului de ocupare al forţei de muncă, prin angajarea a minimum 90 de persoane. Peste 600 de persoane (angajaţi, someri şi persoane inactive care au reşedinţa/domiciliul în Regiunea Sud-Est şi care îşi doresc să demareze o afacere cu profil non agricol ) vor fi informate cu privire la oportunităţile proiectului în cadrul sesiunilor de informare organizate în fiecare judeţ. Dintre aceştia 315 vor beneficia de cursul de formare în antreprenoriat şi vor fi sprijiniţi în dezvoltarea unor planuri de afaceri competitive, pentru a participa la competiţia de proiecte, în urma căreia 44 de afaceri vor fi sprijinite financiar şi vor fi create cel puţin 90 de locuri de muncă. Proaspeţii antreprenori vor beneficia de stagii de practică, precum şi de servicii personalizate de consiliere, consultanţă, mentorat şi monitorizarea implementării noii afaceri. K Consulting Management and Coordination consideră deosebit de importantă încurajarea şi susţinerea persoanelor din diferite medii sociale în dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale, care promovează inovaţia şi punerea ideilor în practică, prin înfiinţarea unor noi afaceri sustenabile. In cadrul sesiunii de informare se vor furiniza informaţii referitoare la oportunităţile oferite prin intermediul proiectului precum şi la condiţiile de accesare a fondurilor nerambursabile oferite pentru înfiinţarea de noi afaceri.Prin urmare, vă invităm să ne fiţi alături joi, 12 iulie, la ora 17:00 şi totodată vă adresăm rugamintea de a disemina informaţiile legate de desfăşurarea acestei sesiuni de informare în rândul persoanelor interesate de dezvoltarea mediului antreprenorial. De asemenea, aşteptăm cu interes să vă cunoaştem şi odată cu aceasta ne exprimăm dorinţa de a colabora cu dumneavoastră şi viitorii antreprenori. Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie la office©kcmc.ro, sau pe pagina de facebook a proiectului: www.facebook.com/START-UP-PLUS-2016-Antre renori-de-Succes-In-Re iunea-Sud-Est.

E.S.