VIDEO – TV NEWS BUZAU – “ALTERNATIVE CULTURALE” – ”Vacante si concedii in perioada comunista”, o emisiune moderata de Adrian Constantin, cu directorul MJB – Daniel Costache si Corina Bejinariu de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arta – Zalau

TV NEWS BUZAU repere culturale Vacante si concedii in perioada comunistaEste vacanta, este perioada concediilor si Adrian Constantin, moderatorul emisiunii “ALTERNATIVE CULTURALE” de la TV News Buzau propune un “remember” din perioada Epocii de Aur, cand vacantele si concediile erau printre singurele distractii ale romanului de rand.

 Invitatii lui Adrian, de la Muzeul Judetean de Istorie si Arta - Zalau, “rapiti” de la vernisarea expozitiei - ”Vacante si concedii in perioada comunista” (marti 10 iulie a.c.) au avut amabilitatea sa ne vorbeasca despre ineditul acestui eveniment, lansat la Buzau. “Expozitia a fost vernisata in data de 10 iulie 2018, ora 12.00, la sediul central al institutiei (Sala de expozitii temporare – parter) si va putea fi vizitata pana in data de 26 august 2018. Intrarea la vernisaj este gratuita”, a precizat pentru News Buzau, gazda Expozitiei. Un moment mult asteptat este perioada vacantelor si a concediilor. Atat astazi, cat si in perioada comunista, relaxarea si distractia in aceasta perioada a anului reprezinta un moment de bucurie atat pentru copii cat si pentru adulti. La mare sau la munte, in hotel sau la cort, cu trenul sau cu masina concediul are o semnificatie aparte. Daca acum 30-40 de ani limitati de resurse, de oferte si de posibilitatile de informare, parintii si bunicii nostri aveau parte de vacante memorabile, astazi site-urile de profil, precum si plaja larga de oferte ne asigura alte posibilitati. Cu toate acestea, concediul este unul dintre momentele de bucurie maxima de peste an. Va invitam sa retraim istoria si sa ne amintim ”cum era o data” urmarind emisiunea “ALTERNATIVE CULTURALE” si reportajul de la fata locului!

MULTUMIM de participare la emisiune lui Daniel Costache – MJB si Corinei Bejinariu de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arta - Zalau.   

REDACTIA

Vacante Comunism

 

https://www.youtube.com/watch?v=vi2SP8lW1sk