VIDEO – TV NEWS BUZAU – Interviuri altfel – Cu Iulian Gavriluta si Claudiu Damian, Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau. Despre investitii, proiecte dar si…neajunsuri!

TV NEWS BUZAU Interviuri altfel Despre SJU Buzau proiecte si neajunsuri 0 cu Claudiu Damian manager 05.07.2018Ieri, in studioul TV News Buzau a fost prezent pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau – economistul Claudiu Damian. In cadrul emisiunii “Interviuri altfel”, invitatul ne-a vorbit atat despre proiectele aflate in derulare cat si despre viitoarele investitii aflate in planul de management al celei mai mari institutii medicale din judet.

 

De la premierele in domeniu sanatatii buzoiene – reconstructia nazala la o tanara, reusita stomatologica pentru cei cu dizabilitati si altele, la noul UPU, la cele 7 Sali noi de chirurgie ce vor prinde viata intr-un proiect finantat exclusiv de la bugetul CJ Buzau, managerul SJU Buzau a explicat, alaturi de moderator, ce ar mai trebui imbunatatit in sistem. Nu au fost ocolite nici subiectele legate de noile angajari, nevoia de specialisti, dar nici cele delicate ca - ultimele reclamatii si sesizari venite din partea unor beneficiari ai sistemului medical buzoian. Pentru amanunte legate de subiectele mentionate, va indemnam sa urmariti emisiunea noastra. Multumim!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=jhYRGRqnZoM