FOTO-VIDEO Astazi se deschide la Buzau Congresul de Cultura si Civilizatie Daco-Romana – Editia a III-a sub genericul “CONSTIINTA UNITATII SI FAPTELE DE UNIRE ALE NEAMULUI ROMANESC”
Last Updated on 05/07/2018 by Iulian Gavriluta

Congres Dacologie BuzauBucurandu-se de un deosebit prestigiu stiintific si de o larga participare nationala si internationala, Congresul de Cultura si Civilizatie Daco-Romane are ca scop transmiterea informatiei istorice din domeniul  si reactualizarea ei in conformitate cu ultimile cercetari si descoperiri in domeniul istoric. Obiectivul general se incadreaza in profilul Fundatiei Origini Carpatice si vizeaza cresterea educatiei informale a romanilor privitoare la prezervarea valorilor istoriei neamului si ale mostenirii cultural-religioase in contextul pastrarii identitatii nationale.

 

Si-au anuntat participarea personalitati romane marcante si specialisti in istorie din tara si strainatate. Deschiderea oficiala a Congresului de Cultura si Civilizatie Daco-Romana va avea loc joi, 5 iulie 2018, ora 9.00, in Piata Dacia din municipiul Buzau, in prezenta reprezentantilor comunitatii locale si judetene si a invitatilor din tara si strainatate. In anul Centenarului, manifestarile dedicate Congresului de Cultura si Civilizatie Daco-Romane ofera prilejul de a multumi colaboratorilor si prietenilor Fundatiei Origini Carpatice. In cadrul acestor manifestari va avea loc si lansarea volumului Kharta Dacica, culegere a lucrarilor stiintifice prezentate in cadrul Congresului.

Sustinerea Lucrarilor stiintifice se va desfasura dupa urmatorul program:                                            

  • Joi, 5 iulie 2018, Sala Consiliului Judetean Buzau - orele 10.30-14.00 si 16.00-20.00
  • Vineri, 6 iulie 2018, Sala Consiliului Judetean Buzau - orele 9.00-14.00 si 16.00-19.30

Prezenta la lucrarile Congresului de cultura si Civilizatie Daco-Romane este deschisa tuturor celor care sunt conectati la vatra neamului stramosesc si lupta pentru aflarea adevarurilor anestiute legate de cultura si civilizatia daco-romane. Congresul de Cultura si Civilizatie Daco-Romane este un proiect cultural cofinantat din fondurile Primariei Municipiului Buzau.

Va asteptam !

REDACTIA

{vsig}congres-acologie-buzau-2018{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=JKjzkG0MUX0&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=6OIA4YtLj1M&feature=youtu.be