ZIUA ACCIDENTELOR RUTIERE GRAVE – Accident rutier in Rm. Sarat, un auto s-a rasturnat in afara carosabilului si eveniment rutier intre localitatile Vernesti si Zoresti, 3 persoane ranite
Last Updated on 04/07/2018 by Iulian Gavriluta

accidentZiua accidentelor rutiere grave: in Rm. Sarat, un autoturism s-a rasturnat in afara carosabilului si eveniment rutier grav intre localitatile Vernesti si Zoresti, 3 persoane ranite. In primul caz - un autourism s-a rasturnat in afara carosabilului soferul a fost resuscitat. La fata locului au actionat echipaje de politie si pompieri. Din primele verificări efectuate de poliţişti, un conducator auto in varsta de 65 de ani, din Rm Sarat, in timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului Rm Sarat a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar autoturismul s-a rasturnat in afara partii carosabile.

 

In urma evenimentului, barbatul a ajutat la scoaterea din vehicul a doi pasageri şi ulterior a decedat, posibil din motive medicale. Poliţiştii au intocmit dosar penal si continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor in care s-a produs accidentul rutier.

Accident cu 2 auto implicate intre localitatile Vernesti si Zoresti, 3 persoane ranite.

Traficul este blocat pe sensul Vernesti catre Zoreşti. la fata locului actioneaza echipaje de poliţie, SMURD si o autospeciala de stingere. Din primele verificari facute de lucratorii IPJ Buzau - un autovehicul condus de un barbat de 65 de ani, in municipiul Ramnicu Sărat a parasit partea carosabila si s-a rasturnat in santul marginal. posibil din motive medicale, conducatorul auto a decedat. Poliţişti au mai precizat faptul că un şofer de 36 de ani, din Stâlpu, care conducea un autoturism pe DJ 205, intre localitatile Verneşti şi Zoreşti, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu autoturismul condus în faţa sa, de un barbat de 42 de ani, din Cândeşti, care se angajase în efectuarea manevrei de viraj la stânga, către un drum lateral. În urma impactului autoturismul condus de soferul de 36 de ani, a ieşit în afara părţii carosabile, rezultând rănirea conducătorului auto şi a unui pasager, care au fost transportaţi la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

I.G.