S-a descoperit cine a facut gafa cu steagul Islandei de la intalnirea lui Donald Tom cu ambasadorul Angliei: sotia nepotului Nedelcu de la Urbis – profa de engleza Diana Valentina Nicoara
Last Updated on 04/07/2018 by Iulian Gavriluta

toma drapelMelteanu nu-i prost destul pana nu e si fudul! Potrivit unei postari de pe facebook, atribuita lui Vasile Milica Ene - ,,0ameni cu fluturi pe ochi ", gafa monumentala de a pune in fata ambasadorului Angliei - Paul Brummell, steagul altei tari (Islanda) ar fi fost facuta de protejata lui Donald Tom – profesoara de engleza (?!), coordonator al Centrului de Examene Cambridge - Diana Valentina Nicoara, nimeni alta decat sotia directorului Silviu Nicoara de la Urbis, ruda cu nenea melteanul Donald Tom, vremelnic primar de Buzau.

 

Am mai aflat ca biroul  "duamnei profe'" - cica "consilier personal de taina"... este amplasat cel mai aproape de biroul primarului (fostul birou al Directorului economic Ene!)...oare de ce? Pana una alta, Europa si o tara intreaga a ras de gafa de la primaria Buzau si Tom tot nu se prinde ca e inconjurat numai de lepre si prosti, dintre care el este cel dintai!

Primarul Toma lovește din nou prin nepoții de engleză angajați la PALAT !

Azi (26 iuinie 2018 – n.r.), d-na Nicoară Diana Valentina ( cică prof. de engleză, fără să știe ce limbă în steag ...predă ), soția d-lui nepot director de la Urbis – Nicoară Silviu , sfătuitor principal de primar !

După ce pe ,,calea morților eroi” , rușii s-au întâlnit cu sovieticii, Smiley cu ,,drăgaica,, la pachet de 700 milioane, edilu’ de la PALAT, sub cireșul japonez, îi bagă forțat pe gât ambasadorului englez, STEAGUL Islandez !

Cine ne mai face bine cu elefanții ăstia pensionari, care încurca aeroportul cu ,,nepotul”, iarba de nicoare cu florile de pădure, parcările supra etajate pe 3 nivele la piață cu tarabagii în disperare și cu banii lui din ,,capace,, .de

la apă canal !

Și nouă ne place să fim nebuni artistici, însă nu pe banii contribuabililor !

Și totul pe acest sistem Kaizen, pe repede înainte, afumat la palat kaizer, pentru un nou mandat de primar !

Vasile Milica Ene

SA NE LUAM BUZAUL INAPOI!

VOTATI DONALD TOM DACA VRETI SA AVETI: locuri de munca zero, investitii europene zero, INVESTITORI ZERO (din promisiunile electorale ale lui Donald Tom – zis si “facalet faliment” sau milairdarul de carton presat al judetului). In schimb avem circ, spectacole pe foarte multi bani publici….

http://www.euronews.com/2018/07/03/romania-flag-gaffes-iceland-flag-mistaken-for-uk-flag-in-official-meeting

https://www.facebook.com/vasilemilica.ene?fref=ufi

 

milica