VIDEO – TV NEWS BUZĂU – “IN SLUJBA SPORTULUI” Cu Catalin Paduraru si Antonio Stoian – despre “Succesul impresarului sportiv”
Last Updated on 03/07/2018 by Iulian Gavriluta

VIDEO TV NEWS BUZAU IN SLUJBA SPORTULUI Cu Catalin Paduraru si Antonio Stoian despre Succesul impresarului sportiv 03.07.2018Antonio Pufi Stoian, fostul portar și căpitan al Gloriei Buzău, un jucător emblematic al acestei echipe, este unul dintre cei mai cunoscuți impresari al fotbaliștilor. Prezent în studioul TV NEWS BUZĂU la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI, Antonio Stoian a vorbit despre ce înseamnă meseria de impresar sportiv, monitorizarea permanentă a jucătorilor și a făcut referire la seriozitatea, priceperea și munca depusă, ingredientele succesului în această meserie.

 

Invitatul a explicat cotele fotbaliștilor români și a celor străini, dar și unde se face diferența la transferuri. Nici subiectul pe tema fotbalului buzoian nu a fost ocolit de invitatul lui Cătălin Păduraru, iar fostul jucător a povestit despre cât de mult contează relațiile pe care trebuie sa le ai ca impresar în lumea bună a fotbalului. Despre toate acestea, dar și despre altele, la fel de interesante, după cum v-am obișnuit, doar la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU în compania lui Antonio Pufi Stoian.

C.P.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nyiNfAJDHOg