Comunicat de presă – Muzeul Județean Buzău
Last Updated on 03/07/2018 by Iulian Gavriluta

EXPOEste vacanță, este perioada concediilor. Muzeul Județean Buzău, instituție de cultură ce funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Buzău, cu sediul în mun. Buzău, Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 50, jud. Buzău, reprezentat legal de către dr. Daniel Costache, în calitate de Manager, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, anunță organizarea expoziției ”Vacanțe și concedii în perioada comunistă”.

 

Expoziția va fi vernisată în data de 10 iulie 2018, ora 12.00, la sediul central al instituției (Sala de expoziții temporare - parter) și va putea fi vizitată până în data de 26 august 2018. Intrarea la vernisaj este gratuită.

Un moment mult așteptat este perioada vacanțelor și a concediilor. Atât astăzi, cât și în perioada comunistă, relaxarea și distracția în această perioadă a anului reprezintă un moment de bucurie atât pentru copii cât și pentru adulți. La mare sau la munte, în hotel sau la cort, cu trenul sau cu mașina concediul are o semnificație aparte. Dacă acum 30-40 de ani limitați de resurse, de oferte și de posibilitățile de informare, părinții și bunicii noștri aveau parte de vacanțe memorabile, astăzi site-urile de profil, precum și plaja largă de oferte ne asigură alte posibilități. Cu toate acestea, concediul este unul dintre momentele de bucurie maximă de peste an. Vă invităm să retrăim istoria și să ne amintim ”cum era o dată”.

Programul de vizitare: Marți – Duminică: 10.00 – 18.00; Luni: închis

Preț bilete: Grup: 2 lei/pers.; Individual: 4 lei/pers; Elevi și studenți: 1 leu/pers.

Muzeul Județean Buzău - Manager Dr. Daniel Costache

Adrian Constantin