UPDATE – VIDEO LIVE – ULTIMA ORA – Vin doamnele din Guvern sa se mocirleasca la sinistratii din Buzau. Premierul Viorica Dancila si Ministrul de Interne Carmen Dan asteptate in judet
Last Updated on 02/07/2018 by Iulian Gavriluta

Guvern Inundatii vizita BuzauPotrivit unor surse din Guvernul Romaniei, Premierul Viorica DANCILA si Ministrul de Interne Carmen DAN impreuna cu alti membrii din executiv au in agenda o vizita in judetul Buzau, mai exact in localitatile calamitate de inundatiile de saptamana trecuta. Guvernul a anunțat astazi că premierul Viorica Dăncilă, alături de membri ai Executivului, se va deplasa în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire aoamenilor.  

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova și ministrul Agriculturii, Petre Daea. Vor veni si vor vedea sau vom vedea daca vor veni. Speram sa nu fie si aceasta vizita ca multe altele, venit, vazut si cam atat. 

E.S.

UPDATE: LA PLIMBAREA PRIN NOROAIE AU FOST PREZENTI SI REPREZENTANTI AI ISU BUZAU, DIN MAPN, PREFECTURA BUZAU SI ALTI DEMNITARI . Oficialii au aterizat cu un elicopter si s-au plimbat prin zonele afectate insotiti de alaiul ales "pe spranceana".