Metoda lui Donald TOM – “Kaizen”, face victime: o angajata a primariei a fost luata cu salvarea vineri dimineata, dupa ce seful acesteia – Marius Purcaru (fost salariat ROMET) a urlat la ea ca un dobitoc
Last Updated on 29/06/2018 by Iulian Gavriluta

angajata primarie buzau la UPUDeprins cu “urlatul animalier” la subordonati, Donald Tom insufla acelasi spirit de meltean de la Tintesti si unora dintre subordonatii cu atributii in verificare si control. Astfel, potrivit unor surse din SAJ, confirmate de salariati ai Primariei, astazi la ora 8.00 a venit salvarea la primarie si a luat-o pe Lazar Felicia angajata la Serviciu Urmarire Executare Silita persoane fizice din Directia Economica (Serviciu cu mari probleme la DNA si in urmarire legala datorita unor noi probleme tomiste?!).

 Potrivit martorilor, acesteia i s-a facut rau datorita faptului ca Marius Purcaru seful ei, instruit de conducere sa fie dur cu angajatii (dupa unii chiar nesimtit), a certat-o pentru ca a intarziat 5 minute (pe cand Donald Tom lipseste de la serviciu fiind mereu “sub acoperire”). Ambulantierii au gasit pacienta cu tensiunea ridicata si neliniste generala. Reamintim ca din cauza aceluiasi tratament, mai multi angajati au avut probleme medicale si unii chiar s-au sinucis (Toma fiind autorul moral al problemelor semnalate). Dupa cum se stie, controlul condicii de prezenta il face numitul Manea Catalin, consilier al primarului (?!) instruit de ameteala de metoda numita - Kaizen, care are rolul neoficial, de a “vana oameni” - spun angajatii primariei Buzau. Catelul lui Toma, este tanar (pana in 30 de ani) si este fost angajat de la Grup Romet (asa apare pe facebook). Surse din primarie spun ca individul castiga in jur de 5000 lei lunar si nu face nimic, “asta este Kaizenul propus pentru unii si aplicat pentru altii altfel, oare ce rezultate a facut acest Catalin Manea de cand a venit?! Nimic”, precizeaza alta sursa care a vrut sa ramana anonima, din motive lesne de inteles. “Conducerea a numit sefi interimari tocmai ca sa poata aplica Kaizen, ca daca ar organiza concurs unii dintre acestia nu ar lua examenul si nici cei care ar lua nu ar putea sa aplice ceva in afara legii si nu ar putea fi santajati, acesti interimari sunt la cheremul d-nei Savulescu Simona coordonator Kaizen”, ne spune L.D. Potrivit surselor de la SAJ, angajata primariei se afla inca la UPU Buzau pentru ingrijiri.

I.G.