Vezi aici cum va fi vremea in urmatoarele zile – INFORMARE METEOROLOGICA

Meteo BZPotrivit ANM, in intervalul: 28 iunie, ora 03.00 – 28 iunie ora 23.00, in zonele vizate (FOTO) va fi COD GALBEN de vreme ploioasa. Astfel, meteorologii atentioneaza ca vor fi ploi insemnate cantitativ, manifestari de instabilitate atmosferica si cer acoperit.

 

In intervalul mentionat, temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de munte, precum si in sudul, estul si local in centrul tarii (in Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Transilvaniei, sud-vestul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Orientali) cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si izolat 50...60 l/mp. Vor fi mai ales averse care pe arii restranse vor avea si caracter torential si vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina. Va continua sa ploua in majoritatea regiunilor pana sambata (30 iunie), temporar insemnate cantitativ.

In funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionala de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

E.S.