UPDATE 9 S-A RELUAT CIRCULATIA PE DN 10. UPDATE 8 – DN 10 BUZAU – BRASOV INCHIS CIRCULATIEI. UPDATE 7 – 194 de locuinte fara curent electric in localitatile Scutelnici si Naieni.UPDATE 6 – Misiune evacuare apa subsol bloc in cartierul Brosteni din municip

EVACUARE APA POMPIERIGradinita Boboceii din Micro 3 (subsolul) si mai multe gospodarii din municipiu - strada Viilor, sunt pline de apa in urma precipitatiilor abundende de astazi. La aceasta ora, pompierii buzoieni evacueaza apa din respectivele imobile.

E.S. 

 

UPDATE 9 - S-A RELUAT CIRCULATIA PE DN 10 BUZAU BRASOV.

UPDATE 8 - DN10 BUZAU-BRASOV INCHIS CIRCULATIEI AUTO. 

Circulatia autovehiculelor este restrictionata complet pe DN 10 Buzău către Brasov, în zona barajului Siriu, datorită caderilor de pietre de diferite dimensiuni. Circulaţia autovehiculelor se poate face pe următoarea rută alternativă : DN 10 de la km 78 către Vălenii de Munte, pe DJ 102 B. De asemenea, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN2 la kilometrul 130, în afara localităţii Zărnești, unde există revărsare de apă pe carosabil. Având în vedere conditiile meteo de ploaie în cantităţi mari în aproape tot judeţul, iar vizibilitatea se reduce semnificativ, facem câteva recomandări conducătorilor auto, pentru a preîntâmpina producerea de evenimente rutiere:

  • Asiguraţi-vă înainte de a pleca la drum că aveţi funcţionale sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire şi folosiţi-le adecvat.    
  • Adaptaţi viteza la condiţiile de drum, luând în calcul faptul că distanţa de frânare creşte substanţial.
  • Păstraţi distanţa în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă.
  • Nu efectuaţi manevre riscante.
  • Utilizaţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei.
  • Evitaţi acţionarea bruscă a direcţiei şi a frânei.
  • Nu vă angajaţi în depăşiri fără a avea o bună vizibilitate.
  • Efectuaţi fiecare manevră în trafic numai după o temeinică asigurare.
  • Circulaţi cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol.

UPDATE 7 - Operatorul de distributie electrica a informat faptul ca in localitatile Naieni si Scutelnici sunl alimentari partiale cu energie fiind afectati 194 de abonati. 

UPDATE 6 - Misiune de evacuare apa la un subsol de bloc situat in cartierul Brosteni din Municipiul Buzau

UPDATE 5 - In urma torentului format pe E 85, la km 149, se depun aluviuni pe DN2 E85. Se intervine de catre Serviciul de Drmuri Nationale cu un utilaj.

 UPDATE 4 - Misiune de evacuare a apei intr-o gospodarie din satul Matesti, comuna Sapoca.

UPDATE 3 - Evacuare apa Rm Sarat spatiu comercial strada Emil Ionescu

UPDATE 2: ASFALTUL DE PE STRADA FRASINET A CEDAT SI S-A FORMAT UN CRATER IN CAROSABIL. PROBLEME SI IN PASAJUL SUBTERAN D EPE UNIRII SCORMONIT DE ANGAJATI URBIS SI LASAT DESCOPERIT... Evacuare de apa si in Rm.Sarat - strada Micsunelelor.

UPDATE 1: Lucratorii ISU Buzau au fost chemati sa evacueze apa dintr-un garaj aflat pe strada Bradului din municipiu.