VIDEO – TV NEWS BUZAU – “Interviuri altfel”: se poate face politica reala in asa zisul “stat paralel”? Discuta liber despre tema – Raul Florescu, consilier judetean PNL, Adrian Constantin si Iulian Gavriluta
Last Updated on 26/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU Interviuri altfel Se poate face politica reala in asa zisul stat paralel 25.06.2018In devalmasia ideilor politice recente si a isteriei “statului paralel”, se mai poate vorbi despre normalitate si viata sociala? TV News Buzau si-a propus sa discute liber despre ultimele evenimente politice din plan national si local si despre alte probleme ale vietii cotidiene.

 

Nu scapa niciun aspect legat de subiect: de la politicieni corupti, servicii secrete, “acoperiti”, DNA, DGA, armata, la politica externa, interna si locala. Dezbatem fara mila, in cel mai liber mod cu putinta despre toate acestea si incercam sa tragem concluzii dincolo de optimismul exagerat sau a pesimismului plin de deznadejde, specific romanilor din ultimele zeci de ani. Va indemnam sa ne urmariti pentru ca aveti ce vedea.

VA MULTUMIM!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=TYlnvM3wgbw