VIDEO – TV NEWS BUZAU – “IN SLUJBA SPORTULUI” – Cu Catalin Paduraru. Proiecte ale fotbalului buzoian sub comanda lui Adrian Petre
Last Updated on 21/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU IN SLUJBA SPORTULUI Cu Catalin Paduraru si Adi PetrePreședintele Asociației Județene de Fotbal Buzău a fost invitatul lui Cătălin Păduraru la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU. Pentru că aici spunem lucrurilor pe nume, clar și răspicat, Adrian Petre a vorbit despre proaspăta numire în funcția de președinte al Comisiei pentru Fotbal Amator din cadrul Federației Române de Fotbal și a făcut referire la atribuțiile pe care le are din această postură.

 

Adrian Petre a explicat și victoriile pe linie ale selecționatei AJF Buzău la turneul intermediar Cupa Regiunilor, competiție care s-a desfășurat de curând în Slovenia, și a răspuns la întrebările legate de Cupa AJF pentru juniori. Nici subiectul care privește dubla de baraj pe care SCM Gloria Buzău o va susține în compania formației Pescărușul Sarichioi, campioana județului Tulcea, nu a fost ocolit de șeful fotbalului buzoian. Despre toate acestea, dar și despre altele, așa cum v-am obișnuit, doar la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU în compania lui Adrian Petre.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=9T0qSxePtS8&feature=youtu.be