VIDEO – “Cufarul lui BUBU”, o poveste despre costumele de inchiriat pentru copii spusa de Oana GALANTON, invitata in Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau
Last Updated on 20/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU Dialoguri la inaltime Cufarul lui Bubu cu alina Cretu si Oana GalantonCostumele de inchiriat pentru copii sunt la mare cautare mai ales in perioada serbarilor scolare dar si a evenimentelor private. De multe ori, mamele copiilor cred ca sunt in imposibilitatea de a rezolva in timp util dar mai ales de a gasi exact ce cauta pentru copilul lor.

 

De putin timp, mai exact de o luna de zile, la Buzau s-a deschis "CUFARUL LUI BUBU", un cufar plin cu costume de inchiriat pentru copii. Din colectia proprie, personalizate, create la comanda asa cum sunt cererile si in timp foarte scurt, costumele sunt o incantare pentru cei ce le privesc dar mai ales pentru cei ce le imbraca ele fiind confectionate din materiale de foarte buna calitate, cu fibre naturale. Unde gasiti CUFARUL LUI BUBU", in ce conditii puteti inchiria sau comanda un costum, care sunt conditiile de inchiriere sunt doar o parte din intrebarile puse Oanei GALANTON, invitata Emisiunii  DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau.

Multumim Bubu si Oana pentru povestea voastra minunata si pentru frumosul pe care il presarati in jurul vostru si al nostru al tuturor!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=UuapAQFvFpA