Seful PMP – Eugen Tomac continua cearta de la Buzau si incearca sa stapaneasca partidul prin masuri de tip “bau-bau” – de exemplu: propunerea de eliminare din PMP a deputatului Adrian Mocanu
Last Updated on 20/06/2018 by Iulian Gavriluta

PMP BZInca de la ultima sa vizita la Buzau, Eugen Tomac, actualul presedinte al PMP, a avut o atitudine de dispret fata de buzoieni si va spunem imediat motivul. La ora fixata pentru conferinta de presa, mai multi ziaristi din Buzau au trebuit sa “plimbe ursul” pe afara pentru ca in sala de sedinte a PMP Buzau Eugen Tomac se certa cu “supusii” – si asta, tineti minte – inainte de a se propune exlcuderea deputatului Adrian Mocanu din PMP sub pretextul votarii noilor propuneri din Justitie!

 

Cu o singura declaratie belicoasa, Tomac a sters tot efortul unui colectiv - de la Buzau, de a aduce noi membri in partid. Nimic nu a mai contat. Asa-i in politica? Dupa retragerea lui Traian Basescu din partid, pe motive de sanatate, Tomac s-a vazut descatusat si are pusee de autoritate cu iz dictatorial, sugrumand din fasa orice libertate democratica din partid. Evident nu toti din PMP sunt invatati cu “noul tremurici” si incet incet isi fac bagajele politice, incercand sa ramana ei insisi si totodata fideli principiilor si vointei alegatorilor pe care ii reprezinta. Daca se continua asa, PMP va avea soarta PNTCD-ului, asta-i clar!

I.G.