“Vă întreb domnule ministru, să îmi precizati termenul la care lucrările la podul de la Mărăcineni, jud. Buzău vor fi finalizate sau dacă există riscul ca termenul de executare al reabilitării acestuia să fie modificat” – deputat PNL Cristinel Romanescu
Last Updated on 19/06/2018 by Iulian Gavriluta

interpelare pod RomanescuAproape toti parlamentarii buzoieni intreaba Guvernul despre stadiul lucrarilor de la Podul Maracineni, dar se pare ca toti cei responsabili ridica din umeri si nu pot da raspunsuri simple si concrete, legate de subiect. Iata interpelarea deputatului PNL Cristinel Romanescu (PNL Buzau):

Adresată: Domnului Lucian ŞOVA, Ministrul Transporturilor

Din partea: Deputat PNL de Buzău, Cristinel Romanescu

Subiectul întrebării: precizare termen finalizare lucrări la podul de la

Mărăcineni, jud. Buzău

Stimate Domnule Ministru,

Obiectiv strategic, podul de la Mărăcineni, pe sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Capitală, a fost închis pe data de 20 aprilie a.c. şi nu mai poate fi circulat. Miile de maşini care tranzitau zilnic structura, pe sensul dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău, sunt acum dirijate pe noul pod, care a preluat întregul flux de maşini, dinspre şi spre Bucureşti. Sensurile de mers au fost separate, au fost montate mai multe semafoare dar, cu toate acestea , s-au creat cozi kilometrice pe drumul care leagă localităţile de pe Valea Slănicului cu şoseaua europeană 85. Podul de la Mărăcineni este tranzitat zilnic, în medie, de 32 de mii de vehicule. Lucrările la podul metalic Mărăcineni sunt estimate să dureze 26 de săptămâni şi vor costa peste un milion de euro. Vă întreb domnule ministru, să îmi precizati termenul la care lucrările la podul de la Mărăcineni, jud. Buzău vor fi finalizate sau dacă există riscul ca termenul de executare al reabilitării acestuia să fie modificat, conform unor articole din presă. Având în vedere traficul de coşmar şi cozile interminabile la care sunt supuşi cetăţenii, vă solicit să luaţi toate măsurile necesare pentru ca lucrările să fie terminate la timp.

Solicit răspuns scris.

Cu stimă,

Deputat PNL de Buzău,

Cristinel ROMANESCU

E.S.

SURSA:cdep.ro

P.S. Pana la aceasta ora, cei vizati nu au raspuns!