TV News Buzau – “INTERVIURI ALTFEL” Cu Andrei Barac despre politica si (in)justitie. “Daca nu faci ca mine te dau afara…” – Senatorul Constantin Toma catre un director de la SERVAGROMEC

TV News Buzau INTERVIURI ALTFEL Cu Andrei Barac despre politica si injustitie. In ultima editie a “INTERVIURILOR ALTFEL” de la TV News Buzau, Iulian Gavriluta l-a avut ca invitat pe inginerul Andrei Barac – figura marcanta a urbei in lupta cu injustitia si politicienii corupti. Trecut prin “Ciur si darmon”, Barac povesteste cum a fost el inlaturat din CLM in 2012 si cum si acum se judeca pentru asta.

 

La fel, invitatul mai povesteste cum proceda senatorul (pe atunci PDSR) Constantin Toma, actualul primar nevrednic al urbei, intimida si “poruncea” la directorii din societatea SERVAGROMEC (unde Barac era director general) fara pic de jena sau frica de justitie. Povestim si despre politica actuala si ce este de facut pentru a intra pe fagasul normal al unei vieti firesti din punct de vedere al justitiei si politicii romanesti. URMARITI-NE!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=ne28MrVJQu8