VIDEO – La Palatul Copiilor din Buzau se slefuiesc talente, caractere, suflete… Directorul Adjunct Dana BREBEANU a raspuns cum se fac toate acestea la Emisiunea DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau
Last Updated on 13/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Dialoguri altfel Palatul CopiilorDe peste 60 de ani Palatul Copiilor din Buzau este o oaza de recreere pentru prescolarii si scolarii din Buzau si nu numai. Se cauta talente si se slefuiesc, se formeaza deprinderi si se traseaza directii de realizare profesioanala si umana, din bulgari de lut se scot la suprafata tot ce este mai frumos si mai bun.

Suflete calde langa oameni care se daruiesc trup si suflet pentru ca toti copiii sa isi puna in valoare imaginatia, creativitatea, sa lege prietenii, sa se bucure si sa fie fericiti. Dana BREBEANU, Director Adjunct la Palatul Copiilor Buzau a avut placerea de a veni in studioul TV NEWS Buzau si de a raspunde intrebarilor realizatoarei Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME. Usa le este deschisa permanent iar la masa prieteniei sunt asteptati oricand toti copiii, cercurile deschise la Palatul Copiilor sunt dintre cele mai diverse iar activitatile de educatie nonformala depasesc prin competitii, parteneriate cu institutii similare si proiectele derulate, granitele orasului si ale tarii. Cum se gestioneaza emotiile, cum se leaga prieteniile, cum devine placerea pasiune si cum pasiunea aduce medalii sunt intrebari la care aflati raspuns urmarind emisiunea integral.

Multumim Doamnei Dana BREBEANU pentru deschidere, pricepere, daruiere si caldura!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=EKSWEZltg5g&feature=youtu.be