HAI LA CINEMA! NEWS BUZAU TE TRIMITE LA FILM! Citeste aici regulamentul si o recenzie a filmului “Loving Pablo”

macheta reclama miercuri buzau CinemaCONCURS NEWS BUZAU: TE TRIMITEM GRATIS LA FILM!

Da LIKE la pagina NEWS BUZAU, fa-ne dovada (print screen LA ADRESA DE EMAIL – gavriluta_iulian@yahoo.com) ca ai distribuit de trei ori in grupuri diferite pe FB materialul de mai jos, lasa numarul de telefon in email si ai o invitatie la cinema (PENTRU 2 PERSOANE)!

ATENTIE! PRIMELE 3 PERSOANE CARE TRIMIT FOTO DOVADA SI LASA NUMARUL DE TELEFON PRIMESC O INVITATIE PENTRU 2 PERSOANE LA ORICE FILM CE RULEAZA LA HAPPY CINEMA BUZAU, PE LUNA IUNIE 2018!

MULTUMIM!

REDACTIA!

În Loving Pablo, o poveste inspirată de evenimente reale, o faimoasă jurnalistă începe o legătură de dragoste cu cel mai puternic traficant de droguri din lume.

 

Virginia Vallejo (Penelope Cruz) este prezentatoare de știri în Columbia, la începutul anilor '80. În cadrul unei petreceri ținute la vila lui Pablo Escobar (Javier Bardem), jurnalistaajunge să-l cunoascăchiar pe temutul traficant de droguri. Curând, cei doi încep o legătură de dragoste pasională, pentru care jurnalista ar putea plăti cu viața.

Sedusă de farmecul și de ideile lui Escobar, Virginia decide să nu pună prea mult prețpe modul în care iubitul ei își câștigă banii, spunându-și că tot ceea ce contează este grija pe care cartelul de droguri le-o poartă săracilor din Medellin. Însă lucrurile iau o turnură neașteptată, pe măsură ce jurnalista începe să înțeleagă mai bine cum funcționează cu adevărat imperiul construit de Escobar, în vreme ce SUA solicită extrădarea amantului ei din Columbia.