Suspiciuni de tradare politica la Vadu Pasii. Se pare ca primarul comunei – liberalul Gheorghe Firon ar fi trimis oameni la mitingul PSD de la Bucuresti cu promisiunea neindeplinita de a-i plati pentru “prestatie”
Last Updated on 12/06/2018 by Iulian Gavriluta

Vadu PasiiScandal la primaria din Vadu Pasii. Autobuzele unui transportator din Buzau (“V”) ar fi dus mai multi sateni la mitingul PSD de sambata, din Capitala. Nu ar fi nicio nenorocire daca respectivii ar fi fost sociali-democrati, numai ca, acestia erau membri PNL Buzau, toti trimisi de primarul din localitate.

 

Ba mai mult, unele surse spun ca le-ar fi promis si niste bani, numai ca…protestatarii au ramas doar cu vorbele. Suparati, acestia au spus ca se duc la sediul central al partidului (PNL) pentru a cere socoteala celor de acolo. Georghe Firon nu e la prima “isprava”de acest fel si suntem curiosi cum o va drege si pe asta, dupa ce in mai multe randuri a fost acuzat ca “suge la doua oi” si ca are un comportament inadecvat fata de angajati (inca nu s-au linsitit apele dupa “agresiunea” fata de secretara primariei).

I.G.