FOTO – Obiceiurile vechi se uita greu sau deloc! Masina primariei Vernesti folosita in scop personal de fostul primar al comunei. De asemenea, salariatii primariei sunt si ei adesea – “sclavi pe plantatie” la “noul administrator”

masina primar vernestiLa sate, primarul sau cate unu mai rasarit este sef peste comunitate si isi trateaza “supusii” ca pe propriile animale – folosind tot ce prinde, in scop personal. Aproape nu exista primar din tara asta sa nu fie abonat la banul public – in interes personal, sau sa foloseasca resursele umane si materiale pentru sine si ai lui. Un exemplu de astfel de meltean cu apucaturi de colhozar este fostul primar din Vernesti - Daniel Nastase (demis pentru incompatibiliate, actualmente “administrator” la Primarie?!).

 

De fapt, ca si in alte cazuri (Maracineni – de exemplu), “fostii” sunt tot “actualii” care taie si spanzura in comuna fara jena sau bun simt. Deunazi, cativa oameni de bine din Vernesti, satui de figurile “incompatibilului” ne-au semnalat in mai multe randuri faptul ca “fostul primar al comunei foloseste masina primariei in interes particular si tot din aceasta cauza ar fi pus folie inchisa pe toate geamurile masinii…pentru a nu fi vazut cum cara salariatii Administratiei Publice Locale. Cel mai adesea pentru incărcat de baloți cu salariații primăriei cei de la salubritate și recoltatul căpșunilor!” – ne transmit sursele noastre (sunt marturii FOTO/VIDEO in acest sens!). Nu stim ce si cum, dar cert este ca pentru astfel de comportament nu iti trebuie prea multa carte si mult bun simt…vorba aia: “De unde nu e, nici D-zeu nu cere”, asa-i?

I.G.

masina primar vernesti