Citeste aici ce-i transmite o fosta eleva din Hasdeu, directorului adjunct Laurentiu Tepelus, participant la Mitingul PSD: “In timp ce elevi ai Hasdeului erau in strada nemulțumiți de corupție… dumneavoastră erați in strada apărându-i”!

Corbu Tepelus FBIata ce-i scrie o fosta eleva din B.P. Hasdeu, directorului adjunct Laurentiu Tepelus, participant la mitingul PSD si consilier local din partea partidului mentionat - “AndreEa Corbu-Oprea: Noi ne declaram nihiliști, domnule profesor Tepelus Laurentiu și consideram ca o "moralitate adevărată", cea pe care ați promovat o nu există.

 

In timp ce elevi ai Hasdeului erau in strada nemulțumiți de corupția care și-a întins tentaculele precum o caracatița peste țara asta a noastră și care încearcă sa ne impună numai pseudoconducatori și reprezentanți, dumneavoastră erați in strada apărându-i . Dacă dumneavoastră, profesorul Hasdeului, sunteți in asentiment cu o grupare, ca nu-l pot numi partid, ai carei membri nu au măcar bunul simt de a vorbi corect gramatical, ne fura și ne vând țara, minimalizează rolul educației și al gândirii , atunci noi, foști și actuali elevi ai Hasdeului, spunem NU”.

ALTE COMENTARII SUNT DE PRISOS, desi am avea si noi destule de adaugat!

I.G.

SURSA: Facebook (AndreEa Corbu-Oprea)