VIDEO – Va convine sa fiti mintiti sau sa nu cunoasteti adevarul, oricare ar fi consecintele? Daca raspunsul este “NU”, va invitam sa urmariti emisiunea “TOCATORUL DE STIRI” de la TV News Buzau
Last Updated on 08/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU TOCATORUL DE STIRI Revista presei altfelO noua infuzie de adevar si realitate la TV News Buzau! Continuam Revista presei…altfel. TOCATORUL DE STIRI va aduce in atentie de asta data realitati ale urbei pe care altii nu au curajul sau interesul sa le prezinte asa cum sunt, debarasate de algoritmi politico economici meschini si…flausati. Comentam cele mai noi stiri ale urbei si luam la purificat fara mila sau partinire, articolele din presa buzoiana si nationala.

Cu siguranta pe unii ii vom amuza, pe altii infuria, dar indiferent de reactie, scopul nostru este unul singur: ADEVARUL SI NUMAI ADEVARUL si traducerea acestuia in cheia prezentului, fara a fi manjita de interese meschine sau alte “combinatii” de debara! Sigur nu va plictisiti! Treceti peste prejudecati si urmariti-ne! MULTUMIM!

REDACTIA!

 

https://www.youtube.com/watch?v=9KhYTvLeykM