VIDEO – Despre culori, lumini si umbre in atelierul unei artiste unice, Viorica SERBANOIU, in cadrul Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau
Last Updated on 08/06/2018 by Iulian Gavriluta

Viorica ArtPaintingSi cand rasare soarele sau cand se lasa seara se nasc lumini si umbre prin colturi de odaie...de fapt prin colturile unui atelier de pictura. Dincolo de nuantele luminilor de fond o gasesti pe EA, o artista unica, plina de talent, de caldura, de suflet, Viorica SERBANOIU.

 

A acceptat invitatia moderatoarei Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME de la TV NEWS Buzau si a venit in studio nu doar cu culorile ci si-a adus si tolba plina de povesti. Cum vine muza in atelierul Vioricai, cum ramane o floare pe un pantof pictata pe jumatate si cum picteaza altceva, cum blocurile si strazile prin culoare si viata pe o fusta, cum cresc irisii si macii pe o rochie de ocazie, cum stau pensulele amestecate printre culori si asteapta mana vrajita a Vioricai...? La toate acestea ne-a oferit raspuns EA si aflati si voi raspunsurile urmarind dialogul din cadrul emisiunii.

Multumim Vio pentru praful magic pe care il pui in creatiile tale si pe care il porti cu tine si il lasi in urma ta ca un parfum!

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=YfHwqi4K1d0