ATENTIE SOFERI! Restrictii de circulatie pe D.N. 10 (Buzau catre Brasov), D.J. 204 C (Vintila Voda – Bisoca) si D.J. 204 M (Manzalesti – Bisoca). Vezi aici motivul si durata restrictiilor
Last Updated on 08/06/2018 by Iulian Gavriluta

restrictii circulatieIPJ Buzau atentioneaza conducatorii auto ca in judetul Buzau, circulatia rutiera este oprita pe podul peste raul Buzau, situat pe DN2 E85, la iesirea din municipiul Buzau catre Ramnicu Sarat, pentru efectuarea lucrarilor de reparatie. Traficul rutier se desfasoara insa pe podul nou, prevazut cu cate o banda pe sens, circulatia fiind dirijata prin semafoare.

De asemenea, pe acest pod, circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, cu exceptia celor destinate exclusiv transportului de persoane, este restrictionata in zilele de vineri, sambata si duminica, dupa cum urmeaza:

- vineri intre orele       10:00 - 22:00;

- sambata intre orele   8:00 - 18:00;

- duminica intre orele 12:00 - 22:00.

Circulatia pe D.N. 10 (Buzau catre Brasov), este restrictionata la km. 82+650 m si km. 86+340 m (viaductul „Giurca”) pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, ca urmare a alunecarilor de teren produse in zona si a degradarilor succesive intervenite la partea carosabila.

Totodata, circulatia pe D.J. 204 C (Vintila Voda - Bisoca), este restrictionata de la km. 60 pana la km. 84 +500m pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, ca urmare a degradarilor succesive intervenite la partea carosabila.

De asemenea, incepand cu data de 15.06.2018 circulatia rutiera pe D.J. 204 M (Manzalesti - Bisoca), va fi restrictionata de la km. 0 pana la km. 10 pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 10 tone.

Politistii rutieri fac apel la conducatorii auto sa-si planifice din timp calatoria, sa se intereseze cu privire la traseul ales / variantele ocolitoare si in conditiile unui trafic aglomerat, sa dea dovada de calm si politete rutiera.

Sa respecte semnalele si indicatiile politistilor aflati in teren.

Trebuie evitata efectuarea depasirilor care, in aceste conditii, se dovedesc extrem de periculoase, iar pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule.

Folosirea centurii de siguranta este obligatorie. Atasati-va centura de siguranta inainte de plecarea la drum, va poate salva viata in caz de accident!

I.G.