TV NEWS BUZAU – “IN SLUJBA SPORTULUI” cu Catalin Paduraru. Astazi despre Dan Costache, antrenorul care șlefuiește tinerele talente ale tenisului de camp (VIDEO)
Last Updated on 06/06/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU IN SLUJBA SPORTULUI cu Catalin PaduraruO nouă prezență de marcă la emisiunea IN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU, antrenorul de tenis Dan Costache care este și personal trainer pentru jucători de performanță din Buzău și București.

Invitatul a răspuns moderatorului Cătălin Paduraru la întrebările legate de situația actuală a tenisului de câmp și diferențele dintre antrenamentele din Buzău și cele din București. Invitatul emisiunii a explicat cum se lucrează cu tinerii și a vorbit despre etapele afirmării unui copil in tenisul de câmp. Dan Costache a făcut referire la imaginea jucătorului de tenis și cât de mult contează acest lucru în cariera de profesionist. Disciplină, muncă, seriozitate și determinare, lucruri fără de care nu se poate face performanță în acest sport, în opinia antrenorului Dan Costache. Despre toate acestea, dar și despre altele, va garantăm, la fel de interesante, doar in emisiunea ÎN SLUJBA SPORTULUI de la TV NEWS BUZĂU alături de Dan Costache.

REDACTIA

https://www.youtube.com/watch?v=WiRA83Ryl3w