INCREDIBIL – BATAUSUL A FOST ELIBERAT! VIDEO – Ce pedeapsa merita acest individ? Dupa ce a lovit cu bestialitate, BATAUSUL DIN MARACINENI, s-a ales doar cu dosar penal
Last Updated on 06/06/2018 by Iulian Gavriluta

Agresiune fizicaPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău şi Secţiei de Poliţie Rurală Mărăcineni, s-au sesizat din oficiu cu privire la apariţia în spaţiul public a unor imagini privind exercitarea unor acte de violenţă asupra unei alte persoane.

 

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul lunii mai 2018, în timp ce se aflau pe raza localităţii Mărăcineni, pe fondul unor discuţii contradictorii şi al consumului de alcool, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat în vârstă de 30 de ani, împrejurare care a fost filmată cu un telefon mobil.De asemenea, din verificările efectuate a reieşit că persoana vătămată nu a sesizat evenimentul la data producerii sale şi nici nu s-a adresat vreunei unităţi medicale în vederea acordării de îngrijiri medicale.Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe” şi cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe” şi cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Ecaterina STROESCU

UPDATE: Batausul din Maracineni a fost lasat in libertate, agresorul fiind cercetat in...LIBERTATE! Victima, un cetatean de 31 de ani din Bisoca nu a depus plangere!

https://www.youtube.com/watch?v=akGvU60K5uk&feature=youtu.be