Jurassic World: Fallen Kingdom si Charleston – doua proiectii de top la HAPPY CINEMA BUZAU
Last Updated on 05/06/2018 by Iulian Gavriluta

macheta reclama miercuri buzauCa de fiecare data, NEWS BUZAU va invita la film. Proiectii interesante, actori si distributii pe masura. Va prezentam doua recenzii: Jurassic World - Fallen Kingdom si Charleston.

Jurassic World - Fallen Kingdom

După ce parcul de distracții Jurassic World a fost distrus iar oamenii au părăsit înspăimântați stațiunea tropicală de lux, dinozaurii au continuat să trăiască în libertate în jungla de pe insulă.

Acum o erupție vulcanică iminientă amenință să anihileze ce-a mai rămas din reptilele preistorice, făcându-i pemulți să se întreabe dacă e bine ca oamenii să intervină din nou în procesul naturii. Convins că speciilemerită salvate și încă atașat de raptorul isteț pe care l-a crescut, dresorul Owen (Chris Pratt), împreună cu aliata sa Claire (Bryce Dallas Howard), lansează o campanie de succes pentru salvarea dinozaurilor.

Când temutele animale scapă din captivitate îngrozind populația, noua serie de aventuri incredibile dezvăluie adevărata forță a naturii dezlănțuite.

Charleston

În regia lui Andrei Crețulescu, filmul Charelston surprinde legătura tragicomică formată între doi bărbați care au pierdut aceeași femeie.

Alexandru (Șerban Pavlu) traversează o perioadă întunecată a vieții sale, după ce i-a murit soția într-un accident de mașină. Rămas singur chiar în ziua în care împliește 42 de ani, protagonistul primește o vizită uluitoare din partea fostului amant al nevestei sale.În cardul ușii este Sebastian (Radu Iacoban),tânărul amant îndoliat, care nu poate să-și ducă durerea în singurătate.

Celor doi bărbați le rămâne moștenire un triunghi amoros bizar, din care ia naștere improbabila lor conexiune, fără de care niciunul dintre ei n-ar fi putut îndura moartea femeii iubite.

 

Program BUZAU cinema