FOTO – Posta Calnau – “raiul” gunoaielor de pe strazi! Primaria isi bate joc de contribuabili si se eschiveaza de la un raspuns direct – in ceea ce priveste ridicarea gunoaielor
Last Updated on 04/06/2018 by Iulian Gavriluta

gunoi Posta Calnau1Cine nu stie ca mai toti primarii sunt un fel de bulibasa in comuna lor si taie si spanzura cum vor ei si pe cine vor ei. Posta Calnau nu are un renume bun intre comunele buzoiene si asta pentru ca acolo se petrec de mult timp tot felul de mizerii – de la batai si jafuri, la afaceri necurate cu melteni agatati politic si nu numai. Zilele trecute, mai multi cetateni ne-au trimis pe adresa redactiei mai multe semnale in ceea ce priveste refuzul Primariei de a ridica gunoaiele menajere din tomberoane, pe motiv ca: “Nu sunt masini sufieciente…?!” Vai de noi cu astfel de “alesi”! Jegul si putoarea sunt insuportabile odata cu venirea caldurii si dupa ce comuna Posta Calnau este cunoscuta ca “raiul deversarilor ilegale”, cu obladuirea mai marilor din Buzau, acum a mai capatat un trist renume: “Groapa de gunoi” cu mirosuri pestilentiale. Iata ce ne semnaleaza cititorii (nu le declinam identitatea din motive lesne de inteles):

“Buna dimineata! Sunt un locuitor al comunei Posta Călnau si as vrea sa ne ajutati pri intermediul publicării unui articol. De o saptamana ne confruntăm cu o gravă problema si anume gunoiul nu a fost ridicat de o saptamana. Tomberoanele stau înșirate pe străzi; oamenii il strâng ziua dar câinii noaptea il împrăștie la loc. De miros nici nu va pot povesti...Este un iz de groapă de gunoi. Am întrebat la primărie de ce nu s.a ridicat si au spus că nu au decat o masina mare care nu ar face fata, cu toate ca in alte săptămâni făcea. Ne confruntăm cu această problemă de mai bine de o lună. Să nu vă mai spun ca apa avem doar câteva ore la 3- 4 zile. Nimeni nu ia nicio măsură...parca am fi invizibili. Apa nu...gunoi da...sa tot trăiești sănătos. Am apelat la dumneavoastra in ideea ca daca o sa se vada mai marii noștrii primari vor lua măsurile necesare. Va multumesc enorm! Este un strigăt de ajutor din partea unei comunități care nu.si poate lasa nici copiii sa se bucure de joaca din cauza acestor gunoaie”.

AUDE CINEVA, SAU TREBUIE UN “FLAGRANT”? 😀

I.G.

{vsig}gunoi-Posta-Calnau-Buzau{/vsig}